5 parasta VPN:ää Samsung Smart TV:lle (+ Nopean asennuksen oppaat) - TechRobot (2024)

5 parasta VPN:ää Samsung Smart TV:lle (+ Nopean asennuksen oppaat) - TechRobot (1)

Perinteisten televisiotoimintojen lisäksi Smart TV on varustettu internetominaisuuksilla, jotka mahdollistavat käyttäjille internetin selaamisen, kuvien katselun sekä musiikin ja videoiden suoratoiston. Samsung TV käyttää Tizen-käyttöjärjestelmää ja sitä kutsutaan nykyään ”Älykkääksi”.

Samsung Smart TV:lla saatavilla oleviin alustoihin kuuluvat Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Google Play -sovellukset, Samsungin selain ja HBO, muiden muassa. Lisäksi tämän älytelevision Apple TV -sovelluksen läsnäolo tarjoaa sinulle yhden lisäedun, jota odottaa.

Jotkin Samsung Smart TV:n alustoista ovat maantieteellisesti sensuroituja. Lisäksi monet niistä vaativat pientä parannusta tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen suoratoistokokemuksen. Voit käyttää Virtuaalisia Yksityisverkkoja helpottaaksesi sisällön käyttöönottoa.

Tämä opas käy yksityiskohtaisesti läpi 7 huippu-VPN:ää, joihin luotetaan tarjoamaan mukavuutta huippuluokan yksityisyyden, turvallisuuden, nopeuden ja sisällön estojen poiston kautta riippumatta siitä, mitä teet Samsung Smart TV:lläsi.

Suositelluimmat VPN:t Samsung Smart TV:lle

On niin monia VPN-vaihtoehtoja valittavana. Tämä opas helpottaa henkistä stressiäsi karsimalla listan seitsemään parhaaseen VPN-tarjoajaan kybermaailmassa. Vaikka kaikilla on omat vahvuutensa, ne on todettu tehokkaiksi, tärkeimpänä Samsung TV:n kanssa.

Testiemme paras

ExpressVPN

Overall score: 9.8

  • Supernopeat palvelimet
  • AES 256-bittinen salaus
  • Tukee yksityistä protokollaa, Lightway
  • Rahat takaisin -takuu

Kokeile ExpressVPN

money-back-guarantee

ExpressVPN on niin mahtava, että se nousee helposti ykköseksi jokaisella listalla. Se vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta hyvä uutinen on, että se on totta. Tällä VPN:llä saat yli 3,000 erittäin nopeaa palvelinta 94 maassa. Palvelimet tärkeillä alueilla tarkoittavat, että suosikkijaksojesi katsominen Samsung Smart TV:n kautta ei ole mikään ongelma missä päin maailmaa oletkaan. ExpressVPN saavuttaa tämän tempun peittämällä IP-osoitteesi virtuaalisella IP:llä, teeskentelemällä läsnäoloasi toisessa maassa. Tämä antaa sinulle rajoittamattoman pääsyn kyseiseen sisältöön.

ExpressVPN on aina huippuvalinta sen tarkkuuden ja paikkansapitävyyden vuoksi. Suoratoistoalustat kuten Netflix, Deezer, Spotify, Amazon Prime Video, YouTube ja Spotify ovat suoraan edessäsi rajattomalla tiedonsiirtonopeudella. Joten sinun ei tarvitse murehtia siitä, kuinka paljon saat suoratoistaa.

Tämä VPN-palvelu käyttää No-Log -käytäntöä, joka edistää nimettömyyttä niin kauan kuin olet yhteydessä. Jos yhteys VPN:ään katkeaa, ExpressVPN:ssä on ”Network Lock” kill switch -toiminto, joka on suunniteltu katkaisemaan yhteytesi internetiin, kunnes saat yhteyden VPN:ään uudelleen.

Kun puhutaan turvallisuudesta, jokainen klikkaus on merkittävä. VPN käyttää parhaan luokan Advanced Encryption Standard -salausta 256-bittisillä avaimilla. Lisäksi saat edistyneen ”Split Tunneling” -ominaisuuden, joka mahdollistaa tiettyjen sovellusten ohjaamisen VPN-palvelun kautta. Valitsemattomat sovellukset käyttävät internetiä suoraan. Lopuksi, heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tuo järjestelmä mahdollistaa sinun pyytää hyvitystä milloin tahansa ensimmäisen 30 päivän aikana tilauksesta.

Eksklusiivinen tarjous Techrobotin lukijoille: $6.67month (save 49% + Hanki 3 kuukautta ilmaiseksi)

discount-offer

money-back-guarantee

Halvin vaihtoehto

NordVPN

Overall score: 9.6

  • Uskomattoman nopeat palvelimet
  • Loistavat tietoturvaominaisuudet
  • Varmistettu ei-lokituskäytäntö
  • Poistaa suoratoistoalustojen estot

Kokeile NordVPN

money-back-guarantee

NordVPN on toinen erinomainen VPN-palvelu, johon voit luottaa. Sillä on joitakin premium- ja edistyneitä ominaisuuksia, jotka tekevät sen palveluista yhdet parhaista alalla. Tällä VPN-tarjoajalla on yli 5,400 salamannopeaa palvelinta 59 maassa ympäri maailmaa. Palvelimet ovat kallionkovia ja optimoitu striimaukseen. NordVPN:n avulla saat parhaan laadun striimeihin ilman rajoituksia.

NordVPN:ssä on edistynyt ”SmartPlay”-ominaisuus, jonka tarkoituksena on auttaa sinua pääsemään käsiksi maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön vapaasti. SmartPlay-ominaisuus on sisäänrakennettu, joten se toimii automaattisesti heti, kun olet yhdistänyt mihin tahansa NordVPN:n palvelimeen.

Lisäksi, vaikka VPN onkin erinomainen sisällön suoratoistoon, se ei tingi yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Kuten premium-VPN:n kuuluukin, NordVPN ei seuraa tai tallenna liikennettäsi ja sen seurauksena ei voi jakaa yksityisiä tietojasi. Lisäksi on integroitu kill switch -mekanismi, joka katkaisee internet-yhteytesi, jos menetät yhteyden VPN:ään. Kill switch varmistaa, että Hulu- tai Netflix- tai Amazon Prime -suoratoistosi on suojattu tämän VPN:n alla alusta loppuun. Nämä ominaisuudet on koottu edistämään yksityisyyttä kaikilla rintamilla.

Turvallisuuden valossa yksityiset tietosi on suojattu sotilastason salauksella. Siinä on Double VPN -ominaisuus, joka kuljettaa tietosi kahden palvelimen kautta tarjoten kaksinkertaisen salauksen. Lisäturvallisuuden korostamiseksi NordVPN käyttää The Onion Routeria (Tor) ja sillä on Domain Name System (DNS) -vuotosuoja. Toinen NordVPN:n edistynyt ominaisuus on sen CyberSec-ominaisuus. Se estää mainokset, haittaohjelmat ja phishing-yritykset vähentäen tarpeettomia keskeytyksiä, kun striimaat Samsung Smart TV:lläsi.

Paras useiden laitteiden yhdistämiseen

Surfshark

Overall score: 9.5

  • Mahdollistaa rajoittamattomat samanaikaiset yhteydet
  • Integroi Stealth-tilan
  • Multihop-toiminto käytettävissä
  • 3,000+ palvelinta

Kokeile Surfshark

money-back-guarantee

Surfsharkilla on palvelimia jopa 63 maassa, huomattavasti enemmän kuin NordVPN:llä. Yli 1,700 palvelimen verkosto näissä maissa tekee Surfsharkista VPN:n, jolla on varsin luotettava määrä palvelimia mihin tahansa tarpeisiisi. Nämä palvelimet eivät ole vain laajalti levinneet 63 maahan; ne ovat myös huippunopeita. Tällä VPN-palvelimella on taustalla ”NoBorders”-ominaisuus, joka helpottaa haluamasi sensuroidun sisällön käyttöä. Näiden ominaisuuksien avulla voit striimata Deezeriä, Spotifyta, Amazon Prime Videota, Hulu:a ja Netflixiä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia puskuroinnin katkoksista ja hitaasta yhteysnopeudesta.

Hakkerit yrittävät aina urkkia tietojasi joko kohdennetusti tai satunnaisesti. Jos yrität pysyä erossa näistä konnista, voit luottaa Surfsharkiin. Surfshark suojaa sinua jopa hallitukselta ja Internet-palveluntarjoajaltasi. Tämä VPN-palvelu ei missään tapauksessa voi jakaa yksityisiä tietojasi kolmannelle osapuolelle. Tämä johtuu siitä, että se ei seuraa online-toimintaasi. IP-osoitteesi on myös piilotettu ylimääräisenä toimenpiteenä yksityisyytesi suojelemiseksi. Suojellakseen sinua mahdolliselta Internet-palveluntarjoajasi (ISP) urkinnalta, Surfshark on toteuttanut Naamioitumistilan.

”All effective” AES 256-bittinen salaus pitää sinut turvallisessa suojassa. Lisäksi Surfsharkilla on edistynyt ominaisuus nimeltään MultiHop. Tämä ominaisuus ohjaa liikenteesi useiden palvelimien kautta salatakseen liikenteesi useita kertoja. Surfshark käyttää turvallisia protokollia, sillä on kill switch, CleanWeb-ominaisuus (mainostenesto), Whitelister, yksityinen DNS ja vuotosuoja. Yhteenvetona, Surfshark tarjoaa sinulle rajattoman kaistanleveyden datalle streamataksesi ja selataksesi Samsung TV:täsi ilman rajoja.

Paras tarjous: $2.49month (save 79% + Hanki 2 kuukautta ilmaiseksi)

discount-offer

money-back-guarantee

Vakaa veteraani

HideMyAss

Overall score: 8.5

  • Palvelun ilmainen kokeilujakso
  • Vahvat turvaominaisuudet
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 2,79 $/kuukausi (säästä 75%)

Vieraile HideMyAss

money-back-guarantee

HMA:lla on yli 1,100 palvelinta yli 190 maassa. Palvelinten jakautumistiheys on harva, sillä saat palvelimia laajalti jakautuneena alueittain. Tämän VPN:n jakautumistiheys eroaa premium-luokan vastineistaan – sillä ei ole yhtä monta palvelinta, vaikka sillä onkin palvelimia monissa useammissa sijainneissa. On tärkeää tietää, että nämä palvelimet ovat nopeita, vakaita ja siten luotettavan tehokkaita.

Lisäksi tehokkuuden osalta, HMA-palvelimet voivat avata maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. Kuten huippu-VPN:ltä voi odottaa, HMA:lla on No-Log -käytäntö, joten kukaan muu paitsi sinä ei pääse käsiksi tietoihisi, kuinka paljon dataa käytät, ja milloin lähetät tietoa laitteestasi VPN:n kautta. Saat myös käyttöösi kill switch -toiminnon, jos yhteytesi VPN:ään katkeaa. Tällä VPN:llä on IP-sekoitusominaisuus, joka antaa yksityisyytesi tilalle valtavan boostin vaihtamalla IP-osoitettasi satunnaisesti aika ajoin, kuten haluat.

Toinen tärkeä edistynyt ominaisuus on Split Tunneling. Se mahdollistaa valitun liikenteen suoran lähetyksen verkkoon, kun taas muu liikenne lähetetään VPN:n kautta. Sisäänrakennettu vuotosuojaus sisältää sotilastason (AES 256-bittinen) salausstandardin, johon luotetaan liikennetietojesi ja yhteytesi turvaamisessa. Saat myös muita suojamuotoja, kuten Hajautetun palvelunestohyökkäyksen (DDoS) suojauksen. Lopuksi voit optimoida laitteesi VPN:n kanssa niin, että yhdistät palvelimeen heti, kun kytket mobiilidatasi päälle tai yhdistät WiFiin. Tämä on yksi ominaisuus, jonka saat lähes yksinomaan HMA:lla.

Paras tarjous: $2.79month (save 75%)

discount-offer

money-back-guarantee

Paras VPN ilmaisella versiolla

ProtonVPN

Overall score: 9.0

  • Ilmainen versio saatavilla
  • Vahvat turvaominaisuudet
  • Luotettava ei-lokeja -käytäntö
  • Mahdollistaa Perfect Forward Secrecy -ominaisuuden

Vieraile ProtonVPN

money-back-guarantee

ProtonVPN sijaitsee Sveitsissä. Sen asema sveitsiläisenä VPN:nä on olennainen osa sen sijoitusta, koska Sveitsin tiedetään omaavan yhdet parhaista yksityisyydensuojalaeista. Tällä VPN:llä on yli 1,000 palvelinta jakautuneena 54 maahan. Nämä palvelimet tarjoavat huippunopean yhteyden ja ovat erinomaisia suoratoistotarkoituksiin. ProtonVPN on loistava rajoituksetta suoratoistoon, sillä saat rajattoman kaistanleveyden loputtomaan suoratoistoon.

Kun on kyse sensuroidun sisällön käyttöönottamisesta, tämä VPN-palvelu tekee sen tehokkaasti ja antaa sinulle pääsyn eri alustoihin, jotka ovat saatavilla Samsung Smart TV:ssäsi. Pääset kuuntelemaan uusia albumeita BBC iPlayerissa, Deezerissä ja Spotifyssa ilman keskeytyksiä. Lisäksi voit striimata suosikkiohjelmiasi Netflixissä, Prime Videossa, Hulussa ja muilla alustoilla.

Koska ProtonVPN on sveitsiläinen VPN, sillä ei ole laillista velvoitetta seurata, säilyttää kirjaa tai jakaa yksityisiä tietojasi. Sitä kutsutaan ”Yksityiseksi” syystä, ja tämä VPN ymmärtää sen. Lisäksi ProtonVPN piilottaa IP-osoitteesi kolmansien osapuolten ulottumattomiin, jotka haluavat urkkia sinua ja päästä käsiksi yksityisyyteesi. Tämä VPN käyttää Perfect Forward Secrecy -käytäntöä, joka varmistaa, etteivät tietosi paljastu, vaikka salausavain kompromisoituisi lähetyksen jälkeen.

ProtonVPN käyttää kill switchiä ja DNS-vuotosuojaa. Edistyneet ominaisuudet, kuten Always-On -ominaisuus, tekevät ProtonVPN:stä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Saat myös protokollia, joiden on vahvistettu olevan turvallisia, ja huippuluokan salauksen AES 256-bittisten avainten muodossa.

Paras tarjous: $4.99month (save 50%)

discount-offer

money-back-guarantee

Helpoin käyttää testiemme perusteella

UltraVPN

Overall score: 0

  • Tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun
  • Rajaton kaistanleveys
  • Edullinen tilaussuunnitelma. Alkaen 6,99$, säästä 22%

Vieraile UltraVPN

money-back-guarantee

UltraVPN väittää, että se voi auttaa sinua avaamaan koko internetin. Sillä on yli 1 000 erittäin nopeaa palvelinta yli 100 maassa. Nämä palvelimet ovat ne elementit, jotka antavat sinulle pääsyn koko verkkoon. Ne ovat vakaita ja ovat välittömästi käytettävissä suoratoistotarkoituksiin ilman puskurointia ja ilman kaistanleveysrajoituksia.

UltraVPN ymmärtää täysin yksityisyyden ja turvallisuuden merkityksen yrityksenä. Tämän seurauksena heillä on useita käytäntöjä ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan ja ylläpitämään anonyymiä ja turvallista tilaa. VPN antaa laitteellesi väliaikaisen IP-osoitteen. Tämä annettu osoite korvaa laitteesi todellisen IP-osoitteen, joten ”uusi” osoitteesi on se, joka mahdollistaa pääsyn sensuroituun sisältöön. Se on myös se, mitä kyberrikolliset näkevät, suojellen todellista osoitettasi. Lisätoimenpiteenä yhteytesi turvaamiseksi UltraVPN ei säilytä tietoja online-toiminnastasi, koska tällaisia tietoja voidaan käyttää sinun tunnistamiseesi.

Riippumatta siitä, mitä alustaa käytät Samsung Smart TV:lläsi, olipa kyse sitten suoratoistosta tai selailusta, UltraVPN tekee yhteydestäsi äärimmäisen turvallisen. Se salaa tietosi sotilastason AES 256-bittisellä salauksella, ja sen seurauksena mikään hakkeri ei voi purkaa liikennetietojasi. Lisäksi toimintasi on suojattu virtuaalisella Secure Firewallilla, joka estää tietovuodot tai jopa kyberrosvojen tunkeutumisen.

Paras tarjous: $2.99month (save 60% + 6 kuukautta ilmaiseksi)

discount-offer

money-back-guarantee

Tarjoaa parhaan rahanpalautustakuun

CyberGhost

Overall score: 8.8

  • 45 päivän rahat takaisin -takuu
  • Yli 7 000 luotettavaa palvelinta
  • Tiukka ei-lokituskäytäntö
  • Kovat tietoturvaominaisuudet

Kokeile CyberGhost

money-back-guarantee

CyberGhostilla on jopa 7 000 nopeaa palvelinta (suurin määrä tällä listalla) yli 90 maassa. Tämä lisää vaihtoehtojesi määrää, kun on kyse sijainneista tai palvelinten lukumäärästä.

Hakkerit voivat jäljittää sinut niin kauan kuin heillä on IP-osoitteesi. Tämä VPN estää sen tapahtumasta peittämällä osoitteesi virtuaalisella osoitteella, jolloin hakkerit näkevät vain virtuaalisen osoitteesi. Satoja muita käyttäjiä käyttää samaa virtuaalista IP-osoitetta kuin sinä, joten et voi mitenkään erottua joukosta.

Peittämällä todellisen IP-osoitteesi voit myös näyttää olevasi toisessa sijainnissa (sijainti riippuu palvelimesta, johon yhdistät). ”Uuden” sijainnin saaminen antaa sinulle pääsyn sijaintirajoitettuun sisältöön kuten Netflix, Spotify, YouTube, Channel+ jne. Joten CyberGhostin avulla voit hyödyntää Samsung Smart TV:täsi täysillä riippumatta sijainnistasi.

Tämän VPN:n yksityisyyssuunnitelmana on tehdä sinut näkymättömäksi verkossa. Tätä varten sillä on Ei-loki -käytäntö. Sen kill switch aktivoituu, jos menetät yhteyden VPN:ään millään tavalla. CyberGhostilla on vuotosuojaprotokollat ja se käyttää edistynyttä salaustekniikkaa, 256-bittisiä avaimia käyttäen. Sitä kutsutaan sotilastason salaukseksi, ja se on uskomattoman turvallinen. Kaiken huipuksi CyberGhost käyttää ”WireGuard®” -protokollaa, joka on yhdistetty muoto OpenVPN- ja IKEv2-protokollista, joilla molemmilla on vahva asema turvallisuudessa ja nopeudessa, tarjotakseen sinulle absoluuttisen parhaan.

Paras tarjous: $1.9month (save 84%)

discount-offer

money-back-guarantee

Mitä harkita ennen VPN:n valitsemista Samsung Smart TV:lle

Sinun tulee harkita useita ominaisuuksia ennen kuin päätät, minkä VPN:n valitset. Näiden ominaisuuksien järjestelyssä ei ole tiettyä hierarkiaa, mutta jotkut vaikuttavat olevan tärkeämpiä kuin toiset. Kaiken kaikkiaan, päätös on sinun tehtäväsi. Tässä on muutamia tekijöitä, joita kannattaa harkita ennen VPN:n valitsemista.

Käytettävyys Samsung Smart TV:ssä

Samsung TV käyttää Tizen OS -käyttöjärjestelmää. Tämän seurauksena et todennäköisesti saa VPN-ohjelmistoa, joka toimisi suoraan laitteessa. Valoisampana puolena voit asentaa VPN:n mihin tahansa mobiililaitteeseesi (Android tai iPhone) tai tietokoneeseesi ja yhdistää älytelevision siihen WiFi:n kautta.

Vaihtoehtoisesti voit asentaa valitsemasi VPN:n reitittimeen ja yhdistää älytelevision reitittimeen.

Palvelinsijainnit

VPN:n palvelimien sijainnit määrittävät, mitä sensuuria se voi kiertää. Ei hätää, kaikilla tässä arvostelluilla VPN:illä on palvelimia kaikilla tärkeimmillä sensuroiduilla alueilla.

Estokyky ja suoratoiston tehokkuus

Niin kauan kuin VPN:llä on palvelimia sensuurivapaassa sijainnissa, se voi mahdollistaa pääsyn kyseisellä sijainnilla saatavilla olevaan sisältöön. Kaikki palvelimet eivät kuitenkaan ole optimoituja suoratoistoon. Siitä huolimatta voit luottaa siihen, että täällä mainitut VPN:t omaavat erittäin nopeat palvelimet, jotka ovat ihanteellisia suoratoistoon. Huomioi myös tarjoajat, jotka tarjoavat rajatonta tiedonsiirron kaistanleveyttä. He tarjoavat parhaan suoratoistokokemuksen.

Yksityisyys- ja turvaominaisuudet

Jos haluat varmistaa turvallisen yhteyden ja pysyä anonyyminä, sinun tulisi kiinnittää huomiota näihin ominaisuuksiin. Pakollisia ovat No-Log -käytäntö ja sotilastason salaus.

Edistyneet ominaisuudet

Edistyneet ominaisuudet ovat yksilöllisiä eri VPN:ille. Niihin kuuluvat NoBorders, DoubleVPN, MultiHop, Whitelister, Split-Tunneling, CyberSec ja CleanWeb.

Kuinka asentaa VPN Samsung Smart TV:lle

VPN:n asentaminen Samsung TV:lle on suoraviivaista, vaikka suoraa asennusta ei olekaan mahdollista. Riippuen siitä, minkä tyyppistä käyttöjärjestelmää Smart TV käyttää, sinun täytyy ladata VPN erilliselle laitteelle ja sen jälkeen yhdistää TV VPN-yhteensopivaan laitteeseen.

  1. Tilaa: Vieraile haluamasi VPN:n virallisella verkkosivustolla ja valitse tilaussuunnitelma.
  2. Lataa ja asenna: Lataa VPN-ohjelmisto reitittimellesi. Vaihtoehtoisesti voit asentaa VPN:n joko Android-laitteeseen, iPhoneen tai PC:lle.
  3. Rekisteröidy: Luo tili VPN-palveluntarjoajan sivustolla ja kirjaudu sisään.
  4. Valitse palvelin: Navigoi käyttöliittymässä ja valitse haluamasi palvelin.
  5. Säädä asetuksia ja vaihtoehtoja: Vaihda asetusten ja edistyneiden ominaisuuksien välillä mieltymystesi mukaan.
  6. Yhdistä: Yhdistä televisiosi reitittimeen. Jos käytät VPN-yhteensopivaa laitetta, kytke laitteen hotspot päälle ja yhdistä televisio WiFi:n kautta.
  7. Striimaa: Käynnistä alusta (Netflix, Hulu, Deezer jne.) Samsung Smart TV:ssäsi ja striimaa loputtomasti.

Usein kysytyt kysymykset Samsungin älytelevisioiden käytöstä VPN:ien kanssa

Mitä teen, kun yritän käyttää sovelluksia Samsung Smart TV:ssäni, mutta saan IP-välityspalvelimen virheilmoituksen?

Jos näin tapahtuu, sinun tulisi käyttää vaihtoehtoista VPN-palvelinta estääksesi välityspalvelimen IP:n käytön Samsung Smart TV -sovelluksissasi. Nämä ongelmat johtuvat siitä, että suoratoistosovellukset havaitsevat ja estävät VPN-yhteyksiä säännöllisesti. Toinen vaihtoehto on käyttää itsenäistä Smart DNS -palvelua.

Tämä palvelu mahdollistaa sisällön suoratoiston lähes mistä tahansa ilman, että sinun tarvitsee salata internet-liikennettäsi. Lisäksi DNS:n käyttö ei vaikuta nopeuteesi. Se auttaa myös voittamaan välityspalvelinongelmat suoratoistosovelluksissa. Valitettavasti suoratoistopalvelut estävät jatkuvasti DNS-välityspalvelimia.

Ovatko Samsungin älytelevisiot yhteensopivia VPN:ien kanssa?

Vastaus on ei. Samsung Smart TV:t eivät virallisesti tue VPN:ää. Tämän syynä on, että Samsungin TV:t käyttävät Tizen-käyttöjärjestelmää. Tässä käyttöjärjestelmässä ei ole sisäänrakennettua tukea VPN:lle. Hyviä uutisia on kuitenkin se, että on silti olemassa menetelmiä käyttää mitä tahansa VPN-ohjelmistoa Samsung Smart TV:ssäsi.

Voinko käyttää VPN:ää Samsung Smart TV:ssäni ilman, että minun tarvitsee määrittää reititintäni?

Kyllä, voit käyttää mitä tahansa VPN-ohjelmistoa Samsung Smart TV:ssäsi muuttamatta reitittimesi asetuksia. Tämä on kuitenkin mahdollista vain, jos käytät virtuaalisen reitittimen hotspot-menetelmää.

Voinko käyttää VPN:ää katsellakseni 4K:ta Smart TV:ssäni?

Kyllä, käyttämällä VPN:ää, joka takaa nopeimman internet-yhteyden, voit katsoa sisältöä 4K-tarkkuudella Smart TV:lläsi. Monet VPN-yritykset väittävät olevansa nopeimpia, mutta vain harvat niistä voivat tarjota riittävän nopeat 4K-suoratoistonopeudet.

Voinko käyttää VPN:ää päästäkseni käsiksi suoratoistopalveluihin Samsung Smart TV:ssäni?

Kyllä, voit käyttää VPN:ää päästäksesi käsiksi sovelluksiin kuten Netflix, Amazon Fire TV tai Android TV Samsungin älytelevisiossa. Tarvitset vain VPN:n, jolla on sovellukset näihin palveluihin. Toinen vaihtoehto on VPN:n asentaminen reitittimeesi. Tämä kuitenkin vaatii joitakin manuaalisia asetuksia.

Johtopäätös

Olemme perusteellisesti arvioineet seitsemän (7) parasta VPN:ää Samsung Smart TV:lle tässä oppaassa. Vaikka Samsung Smart TV -käyttöjärjestelmä ei tue VPN:n suoraa asentamista, se ei tarkoita, ettetkö voisi käyttää sensuroitua sisältöä ja pysyä nimettömänä, kun selaat ja katsot suoratoistoa Smart TV:lläsi.

5 parasta VPN:ää Samsung Smart TV:lle (+ Nopean asennuksen oppaat) - TechRobot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 6774

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.