5 Beste VPN-ane for Samsung Smart TV (+ Enkle Oppsettsvegleiingar) - TechRobot (2024)

5 Beste VPN-ane for Samsung Smart TV (+ Enkle Oppsettsvegleiingar) - TechRobot (1)

I tillegg til dei vanlege funksjonane til ein fjernsyn, er ein Smart TV integrert med nett-funksjonar som lar brukarar surfe på internett, sjå på bilete, og streame musikk og videoinnhald. Samsung TV brukar operativsystemet Tizen og er no merka som «Intelligent».

Plattformar tilgjengelege på Samsung Smart TV inkluderer Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Google Play-appar, Samsung-nettlesaren og HBO, blant andre. I tillegg gir tilstedeværelsen av Apple TV-appen på denne Smart TV-en deg ein ekstra fordel å sjå fram til.

Nokre av plattformene tilgjengelege på Samsung Smart TV er geografisk sensurerte. I tillegg krev ein god del av dei litt ekstra for å gi deg den ultimate strøymeopplevinga. Du kan bruke Virtuelle Private Nettverk for å enklare få tilgang til innhald.

Denne guiden går grundig gjennom 7 topp VPN-er som er stolte av å tilby komfort gjennom førsteklasses personvern, sikkerhet, fart og innhaldsopplåsing, uansett kva du gjer på din Samsung Smart TV.

Topp anbefalte VPN-er for Samsung Smart TV

Det er så mange VPN-alternativ å velje mellom. Denne guiden lettar deg for mental stress ved å kortliste 7 av dei beste VPN-leverandørane i den digitale verda. Sjølv om dei alle har spesifikke styrker, har dei blitt stadfesta å vere effektive, mest viktig, med Samsung TV.

Totalt sett best i testene våre

ExpressVPN

Overall score: 9.8

  • Superraske servere
  • AES 256-biters kryptering
  • Støtter den private protokollen Lightway
  • Pengene tilbake-garanti

Prøv ExpressVPN

money-back-guarantee

ExpressVPN er så bra at den enkelt hamnar på førsteplass på kvar liste. Det høyrest for godt ut til å vere sant, men det gode er at det er sant. Med denne VPN-en får du tilgang til over 3,000 lynraske serverar i 94 land. Serverar i store regionar tyder på at det å sjå favorittepisodane dine via Samsung Smart TV ikkje vil vere noko stort problem, uansett kor du er. ExpressVPN oppnår dette ved å maskere IP-adressa di med ein virtuell IP, som gjer at det ser ut som du er i eit anna land. Det gir deg ubegrensa tilgang til det respektive innhaldet.

ExpressVPN er alltid eit toppval på grunn av presisjonen og nøyaktigheita. Straumetenester som Netflix, Deezer, Spotify, Amazon Prime Video, YouTube og Spotify er rett framfor deg med ubegrensa båndbreidde av data. Så du treng ikkje bekymre deg for kor mykje du får lov til å straume.

Denne VPN-tenesta brukar ein No-Log-policy som fremjar anonymitet så lenge du er tilkopla. Om du mot formodning skulle miste tilkoplinga med VPN-en, har ExpressVPN ein «Network Lock» kill switch-funksjon designa for å kopla deg frå internett til du får tilkoplinga med VPN-en tilbake.

Når det kjem til tryggleik, er kvar klikk viktig. VPN-en brukar toppmoderne Avansert Krypteringsstandard med 256-bits nøklar. I tillegg får du ein avansert «Split Tunneling»-funksjon som lar deg kanalisere utvalde apper gjennom VPN-tenesta. Appar som ikkje er valde, får tilgang til internett direkte. Til slu*tt har dei ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti. Den ordninga vil gjere det mogleg for deg å be om refusjon når som helst innan dei første 30 dagane av abonnementet.

Eksklusivt tilbud til Techrobots lesere: $6.67month (save 49% + Få 3 måneder gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

Det billigste alternativet

NordVPN

Overall score: 9.6

  • Utrolig raske servere
  • Fantastiske sikkerhetsfunksjoner
  • Verifiserte retningslinjer mot loggføring
  • Opphever blokkering av strømmeplattformer

Prøv NordVPN

money-back-guarantee

NordVPN er ein annan overlegen VPN-teneste som du kan stole på. Den har nokre premium og avanserte funksjonar som gjer tenestene sine til ein av dei beste i spelet. Denne VPN-leverandøren har over 5,400 lynraske serverar i 59 land over heile verda. Serverane er stein solide, og er optimaliserte for strøyming. Med NordVPN får du strømmar av beste kvalitet utan throttling.

NordVPN har ein avansert «SmartPlay»-funksjon som ytterlegare siktar på å hjelpe deg med å få tilgang til geografisk avgrensa innhald fritt. SmartPlay-funksjonen er innebygd, og så den fungerer automatisk så snart du blir kopla til nokon av NordVPN sine tenarar.

Vidare, sjølv om VPN-en er utmerka for innhaldsstrøyming, går det ikkje på kompromiss med personvern og tryggleik. Som ein premium VPN bør vere, sporer eller registrerer ikkje NordVPN trafikken din og kan som resultat ikkje dele dei private dataa dine. I tillegg er ein kill switch-mekanisme integrert slik at du blir fråkopla internett om du mister tilkoblinga med VPN-en. Kill switchen sikrar at Hulu- eller Netflix- eller Amazon Prime-strøyminga di er sikra under paraplyen av denne VPN-en frå start til slu*tt. Desse funksjonane er sett saman for å fremje personvern på alle frontar.

I lys av tryggleik er dine private data overlatne til militærgradert kryptering. Det har ein Dobbel VPN-funksjon som sender dataene dine gjennom to tenarar og gir deg dobbelt så sterk kryptering. For å leggje endå meir vekt på tryggleik, brukar NordVPN The Onion Router (Tor) og har beskyttelse mot lekkasje av Domain Name System (DNS). Eit anna avansert trekk ved NordVPN er CyberSec-funksjonen deira. Den blokkerer annonser, skadevare og phishing-forsøk for å avgrense unødvendige avbrot medan du strøymer på din Samsung Smart TV.

Best for tilkobling av flere enheter

Surfshark

Overall score: 9.5

  • Tillater et ubegrenset antall samtidige tilkoblinger
  • Integrerer Stealth-modus
  • Multihop-funksjon tilgjengelig
  • Mer enn 3000 servere

Prøv Surfshark

money-back-guarantee

Surfshark har serverar i opptil 63 land, mykje meir enn NordVPN. Å ha over 1,700 serverar i desse landa gjer Surfshark til ein VPN med eit ganske påliteleg tal på serverar for kva behov du måtte ha. Desse serverane er ikkje berre vidt spreidde over 63 land; dei er av topp fart. Denne VPN-serveren har ein underliggjande «NoBorders»-funksjon for å lette tilgangen din til ønska sensurert innhald. Med desse funksjonane kan du strøyme Deezer, Spotify, Amazon Prime Video, Hulu og Netflix utan å måtte bekymre deg for bufferhopp og treg tilkoplingshastighet.

Hackarar vil alltid prøve å snike seg inn på deg anten på ein målretta måte eller tilfeldig. Om du prøver å halde deg unna desse kjeltringane, kan du stole på Surfshark. Surfshark beskyttar deg til og med mot regjeringa og Internettleverandøren din. Denne VPN-tenesta kan ikkje, under nokon omstende, dele dine private data med ein tredjepart. Det er fordi den ikkje fører logg over nettaktiviteten din. IP-adressa di er også skjult i ein ekstra innsats for å forsegle privatlivet ditt. For å beskytte deg mot potensiell snoking frå Internettleverandøren din (ISP), har Surfshark implementert ein Kamuflasjemodus.

Den «all effektive» AES 256-bit krypteringa held deg under eit trygt skjold. Vidare har Surfshark ein avansert funksjon kjend som MultiHop. Denne funksjonen tunnelerer trafikken din via fleire tenarar for å kryptere trafikken din fleire gonger. Surfshark brukar sikre protokollar, har ein kill switch, ein CleanWeb-funksjon (annonseblokkering), ein Whitelister, privat DNS og lekkasjebeskyttelse. Til slu*tt tilbyr Surfshark deg ubegrensa båndbreidde av data for å strømme og bla gjennom din Samsung TV utan grenser.

Beste tilbud: $2.49month (save 79% + Få 2 måneder gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

Ein solid veteran

HideMyAss

Overall score: 8.5

  • Gratis prøveversjon av tenesta
  • Sterke tryggleiksfunksjonar
  • 256-bit AES-kryptering
  • 2,79 $/månad (spar 75%)

Besøk HideMyAss

money-back-guarantee

HMA har over 1,100 serverar i meir enn 190 land. Serverfordelingstettleiken er sparsam sidan du får serverar som er breitt distribuerte per region. Fordelingstettleiken av denne VPN-en er ulik den hos dei premium motpartane— den har ikkje like mange serverar, sjølv om den har serverar i mange fleire lokasjonar. Det er viktig å vite at desse serverane er raske, stabile og dermed påliteleg effektive.

Vidare, når det gjeld effektivitet, kan HMA-serverar opne for geografisk avgrensa innhald. I tillegg, slik ein topp VPN bør vere, har HMA ein No-Log-policy, så ingen andre enn deg har tilgang til kva du gjer, kor mykje data du brukar, og når du sender frå eininga di via VPN-en. Du får også aktivert ein kill switch om tilkoblinga di med VPN-en fell ut. Denne VPN-en har ein IP Shuffling-funksjon som gir personvernsstatusen din eit massivt løft ved å endre IP-adressa di tilfeldig frå tid til annan, slik du ønskjer.

Eit anna viktig avansert trekk er Splitt Tunneling. Det lar utvald trafikk sendast direkte til nettet medan andre sendast via VPN-en. Innebygd lekkasjebeskyttelse kjem med ein militærgradert (AES 256-bit) krypteringsstandard som er stolt på for å halde trafikkdata og tilkoblinga di sikker. Du får også andre former for beskyttelse som Distributed Denial of Service (DDoS)-angrepsbeskyttelse. Til slu*tt kan du optimalisere eininga di med VPN-en slik at du blir kobla til ein server i det augneblinken du slår på mobildataen din eller blir kobla til WiFi. Dette er ein funksjon du nesten utelukkande får med HMA.

Beste tilbud; $2.79month (save 75%)

discount-offer

money-back-guarantee

Beste VPN med ein gratis versjon

ProtonVPN

Overall score: 9.0

  • Gratis versjon tilgjengeleg
  • Sterke sikkerheitsfunksjonar
  • Påliteleg politikk for ingen loggar
  • Tillèt Perfect Forward Secrecy

Besøk ProtonVPN

money-back-guarantee

ProtonVPN er basert i Sveits. Det å vere ein sveitsisk VPN er ein integrert del av rangeringa deira fordi Sveits er kjent for å ha nokre av dei beste personvernlovene. Denne VPN-en har over 1,000 serverar fordelt på 54 land. Desse serverane kjem med topp tilkoplingshastigheit og er fantastiske for strøyming. ProtonVPN er flott for strøyming utan restriksjonar sidan du får ubegrensa båndbreidde til å strøyme endelaust.

Når det kjem til å få tilgang til sensurert innhald, gjer denne VPN-tenesta det effektivt og gir deg tilgang til dei ulike plattformene tilgjengelege på din Samsung Smart TV. Du får høyre på nye album på BBC iPlayer, Deezer og Spotify utan å hoppe over. Vidare får du lov til å strøyme favorittprogramma dine på Netflix, Prime Video, Hulu og andre.

Som ein sveitsisk VPN er ProtonVPN ikkje under nokon juridisk plikt til å spore, halde på loggar, eller dele dine private data. Det er kalla «Privat» av ein grunn, og denne VPN-en forstår det. I tillegg gøymer ProtonVPN IP-adressa di utanfor rekkevidda til tredjepartselement som ser etter å snuse på deg og få tilgang til ditt privatliv. Denne VPN-en brukar ein politikk for Perfekt Framover Hemmeleghald som sørgjer for at dataa dine ikkje blir eksponerte sjølv om krypteringsnøkkelen blir kompromittert etter overføring.

ProtonVPN brukar ein kill switch og DNS-lekkasjebeskyttelse. Avanserte funksjonar som Always-On-funksjonen bidreg til å gjere ProtonVPN til det beste valet for deg. Du får også protokollar som er stadfesta å vere sikre og toppklasse kryptering i form av AES 256-bit nøkkelmodellen.

Beste tilbud: $4.99month (save 50%)

discount-offer

money-back-guarantee

Enklaste å bruke basert på våre tester

UltraVPN

Overall score: 0

  • Tilbyr ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti
  • Ubegrensa bandbreidde
  • Billig abonnementsplan. Frå 6,99$, spar 22%

Besøk UltraVPN

money-back-guarantee

UltraVPN hevdar at det kan hjelpe deg med å låse opp heile internettet. Det har 1,000+ ultra-raske tenarar i over 100 land. Desse tenarane er elementa som gir deg tilgang til heile nettet. Dei er stabile og er lett tilgjengelege for strøymingstenester med null-buffering og ingen båndbreiddebegrensing.

UltraVPN, som eit selskap, forstår fullt ut essensen av privatliv og tryggleik. For å oppnå dette har dei fleire retningslinjer og funksjonar for å hjelpe deg med å oppnå og oppretthalde ein anonym og sikker status. VPN-en tildeler ein falsk IP-adresse til eininga di. Denne tildelte adressa dominerer eininga di sin verkelege IP-adresse slik at din «nye» adresse er det som får deg gjennom sensurert innhald. Det er også det kyberkriminelle ser, noko som beskyttar din faktiske adresse. I eit ekstra forsøk på å sikre tilkoblinga di, held ikkje UltraVPN rekordar over nettaktiviteten din fordi slik informasjon kan brukast til å identifisere deg.

Uavhengig av kva plattform du brukar på din Samsung Smart TV, anten det er strøyming eller surfing, gjer UltraVPN tilkoblinga di trygg til det maksimale. Det krypterer dataa dine med militærgradert AES 256-bit kryptering, og som eit resultat kan ingen hacker dekryptere trafikkdataa dine. I tillegg er aktiviteten din omgitt av ein virtuell Sikker Brannmur som hindrar lekkasje av data eller til og med infiltrering av cyber-tjuvar.

Beste tilbud: $2.99month (save 60% + 6 måneder gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

Tilbyr den beste pengene-tilbake-garantien

CyberGhost

Overall score: 8.8

  • 45 dagers pengene tilbake-garanti
  • Mer enn 7 000 pålitelige servere
  • Strenge retningslinjer mot loggføring
  • Strenge sikkerhetsfunksjoner

Pr CyberGhost

money-back-guarantee

CyberGhost har opptil 7,000 høghastighetsserverar (det høgaste talet på denne lista) i 90+ land. Dette aukar utvalet av alternativ du har når det kjem til lokasjonar eller talet på serverar.

Du kan bli spora opp av hackarar så lenge dei har IP-adressa di. Denne VPN-en hindrar det frå å skje ved å dekke til adressa di med ein virtuell ein, slik at den virtuelle adressa di blir synleg for hackarane. Det er hundrevis av andre brukarar som brukar den same virtuelle IP-adressa som deg, så du kan ikkje bli plukka ut på nokon måte.

Å maskere den verkelege IP-adressa di gjer òg at du ser ut til å vere på ein annan stad (staden avheng av serveren du koplar til). Å ha ein «ny» stad gir deg tilgang til innhald som er avgrensa av stad, som Netflix, Spotify, YouTube, Channel+, osv. Så med CyberGhost kan du utnytte Samsung Smart TV-en din til det maksimale uavhengig av kvar du er.

Denne VPN-en sin personvernplan er å gjere deg usynleg på nettet. For å oppnå dette har den ein No-Log-policy. Dreparknappen slår inn om du på nokon måte mister tilkoblinga med VPN-en. CyberGhost har lekkasjebeskyttelsesprotokollar og brukar Advanced Encryption Standard med 256-bits nøklar. Det er merka som militærgrad kryptering, og det er utruleg sikkert. For å toppe det heile brukar CyberGhost ein «WireGuard®»-protokoll, som er ein kombinert form av OpenVPN- og IKEv2-protokollane, som har eit sterkt hald i sikkerheit og fart, høvesvis, for å gi deg det absolutt beste.

Beste tilbud: $1.9month (save 84%)

discount-offer

money-back-guarantee

Kva du bør vurdere før du vel ein VPN for Samsung Smart TV

Du må vurdere ei rekkje eigenskapar før du bestemmer deg for kva VPN du skal velje. Det er ingen spesifikk rekkjefølgje for å ordne desse funksjonane, men nokre ser ut til å ha meir viktighet enn andre. Alt i alt er det din avgjerd å ta. Her er nokre faktorar å vurdere før du vel ein VPN.

Brukarvennlegheit med Samsung Smart TV

Samsung TV brukar Tizen OS. Som eit resultat av det, vil du sannsynlegvis ikkje få VPN-programvare som vil fungere direkte på eininga. På den lyse sida kan du installere ein VPN på ein av dei mobile einingane dine (Android eller iPhone) eller PC-en din og kople Smart TV-en til den via WiFi.

Alternativt kan du installere valt VPN på ein ruter og kople Smart TV-en til ruteren.

Serverlokasjonar

Stadene der ein VPN har serverar, vil avgjere kva for sensur den kan omgå. Ikkje bekymre deg, alle VPN-ane som er omtalte her, har serverar i alle dei største sensurerte regionane.

Evne til Å Opne og Effektivitet i Strauming

Så lenge ein VPN har tenarar i ein sensurfri stad, kan den gje tilgang til kva som helst innhald som er tilgjengeleg på den staden. Likevel er ikkje alle tenarar optimaliserte for strøyming. Likevel kan du stole på at VPN-ane her har tenarar som er superkjappe og ideelle for strøyming. Merk deg òg leverandørar som tilbyr ubegrensa båndbreidde av data. Dei tilbyr den beste strøymeopplevinga.

Personvern og tryggleiksfunksjonar

Om du er spesielt oppteken av å ha ei sikker tilkopling og å halde deg anonym, bør du sjå etter desse funksjonane. Dei ein må ha er No-Log-policy og militærgradert kryptering.

Avanserte funksjonar

Avanserte funksjonar er særeigne for individuelle VPN-ar. Dei inkluderer NoBorders, DoubleVPN, MultiHop, Whitelister, Split-Tunneling, CyberSec, og CleanWeb.

Korleis setje opp ein VPN for Samsung Smart TV

Å setje opp ein VPN for bruk på Samsung TV er enkelt, sjølv om direkte installasjon ikkje er mogleg. Basert på typen operativsystem Smart TV-en brukar, må du laste ned VPN-en på ein separat eining og deretter kople TV-en til eininga med VPN aktivert.

  1. Abonner: Besøk den offisielle nettsida til ønska VPN og vel eit abonnement.
  2. Last ned og installer: Last ned VPN-programvara for rutaren din. Alternativt kan du få ein VPN installert på anten ein Android-enhet, ein iPhone, eller ein PC.
  3. Registrer deg: Opprett ein konto hos VPN-leverandøren og logg inn.
  4. Vel eit tenar: Naviger gjennom grensesnittet og vel ein tenar etter eige val.
  5. Justér innstillingar og val: Veksl mellom innstillingar og avanserte funksjonar etter smak.
  6. Kople til: Kople TV-en din til rutaren. Om du brukar ein VPN-aktivert eining, slå på hotspoten til eininga og kople TV-en til via WiFi.
  7. Stream: Start plattforma (Netflix, Hulu, Deezer, osv.) på din Samsung Smart TV og strøm uendeleg.

Ofte stilte spørsmål om å bruke Samsung Smart TV-ar med VPN-ar

Kva gjer eg når eg prøver å få tilgang til applikasjonar på min Samsung Smart TV, men får ei IP-proxy feilmelding?

Om dette skjer, bør du bruke ein alternativ VPN-tenar for å unngå å bruke ein proxy IP på applikasjonane dine på Samsung Smart TV. Desse problema oppstår fordi strøymeapplikasjonar rutinemessig oppdagar og blokkerer VPN-ar. Eit anna alternativ er å bruke ein eigenståande Smart DNS-teneste.

Denne tenesta lar deg strøyme innhald frå nesten kvar som helst utan å måtte kryptere internett-trafikken din. Vidare påverkar bruk av DNS ikkje farten din. Det hjelper også med å overvinne proxy-problem i strøymeapplikasjonar. Dessverre er strøymetenester kontinuerleg i ferd med å deaktivere DNS-proxyar.

Støttar Samsung Smart TV-ar VPN-ar?

Svaret er nei. Samsung Smart TV-ar støttar ikkje offisielt VPN-ar. Grunnen til dette er at Samsung-TV-ane brukar operativsystemet Tizen. Dette operativsystemet har ikkje innebygd støtte for VPN-ar. Den gode nyheita er at det framleis finst metodar for å nytte seg av kva som helst VPN-programvare på din Samsung Smart TV.

Kan eg bruke ein VPN på min Samsung Smart TV utan å måtte konfigurere rutaren min?

Ja, du kan bruke kva som helst VPN-programvare på din Samsung Smart TV utan å justere rutaren dine innstillingar. Likevel, det er berre mogleg om du brukar den virtuelle rutaren hotspot-tilnærminga.

Kan eg bruke ein VPN for å sjå på 4K på Smart TV-en min?

Ja, ved å bruke ein VPN som sikrar den raskaste internettforbindelsen, kan du sjå på 4K på Smart TV-en din. Mange VPN-selskap hevdar dei er dei raskaste, men berre nokre få av dei kan tilby tilstrekkelege 4K-streaminghastigheiter.

Kan eg bruke ein VPN for å få tilgang til strøymeplattformer på min Samsung Smart TV?

Ja, du kan bruke ein VPN for å få tilgang til applikasjonar som Netflix, Amazon Fire TV eller Android TV på ein Samsung smart TV. Alt du treng er ein VPN som har applikasjonar for desse tenestene. Å installere ein VPN på rutaren din er eit anna alternativ. Likevel krev det nokre manuelle konfigurasjonar.

Konklusjon

Vi har grundig gjennomgått dei sju beste VPN-ane for Samsung Smart TV i denne guiden. Sjølv om Samsung Smart TV OS ikkje støttar direkte installasjon av VPN, betyr det ikkje at du ikkje kan få tilgang til sensurert innhald og halde deg anonym medan du strøymer og surfar på Smart TV-en din.

5 Beste VPN-ane for Samsung Smart TV (+ Enkle Oppsettsvegleiingar) - TechRobot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6762

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.