5 beste VPN’s voor Apple TV in 2024 (2024)

In 2018 delen we meer dan ooit informatie. In 2018 hebben we meer dan ooit toegang tot informatie – alles wat u maar wilt weten is binnen handbereik. Helaas is één ding dat in het informatietijdperk niet is veranderd de toegang tot inhoud. Ja, het is toegankelijker geworden met de komst van streamingdiensten zoals Netflix en Hulu, maar veel van die inhoud is regiogebonden, ook wel bekend als geo-beperkt. Gelukkig zijn er nog steeds manieren waarop je dit kunt omzeilen, zodat je je favoriete tv-programma kunt bekijken, zelfs als je in de VS bent en een Britse show wilt zien. De Apple TV biedt je heel veel toegang tot inhoud, en gelukkig kun je met een VPN op je Apple TV ook toegang krijgen tot die regio-beperkte inhoud.

Als u hieronder volgt, laten we u de beste VPN’s voor de Apple TV zien.

ProductMerkNaamPrijs
ExpressVPNExpressVPN - Krijg hier 49% kortingControleer prijs
NordVPNNordVPNControleer prijs

*Als u via links op onze site koopt, kunnen we een partnercommissie verdienen. Voor meer details kunt u terecht op onzePrivacybeleidbladzijde.

ExpressVPN

Als eerste op onze lijst staat NordVPN. NordVPN is beschikbaar op de meeste platforms, inclusief iOS, wat betekent dat u het op uw Apple TV kunt installeren. Dit is een van de beste VPN’s die je kunt krijgen voor toegang tot regiobeperkte inhoud op je Apple TV. Met meer dan 4.000 beschikbare servers, verspreid over meer dan 60 landen, beschikt u altijd over hoge internetsnelheden en voldoende regionale opties om uit te kiezen. Met NordVPN is je Apple TV beschermd tegen hackers en adverteerders, allemaal dankzij de 256-bit AES-encryptie en SHA256-authenticatie. NordVPN ondersteunt ook een verscheidenheid aan protocollen. Via onderstaande link kun je aan de slag met NordVPN op je Apple TV. Na de installatie kunt u snel en eenvoudig verbinding maken met de NordVPN-servers.

Profiteer nu: Hier

NordVPN

Sommigen van u geven misschien de voorkeur aan ExpressVPN voor uw mediaconsumptiebehoeften. Als VPN heb je toegang tot allerlei soorten regio-beperkte inhoud met hun meer dan 1.000 servers verspreid over+ landen. De servers van ExpressVPN zijn echter geoptimaliseerd voor het streamen van video, dus je zou je favoriete geografisch geblokkeerde programma's moeten kunnen bekijken zonder enige buffering te ervaren - het zou een soepel en naadloos proces moeten zijn. Bovendien krijg je dezelfde codering, authenticatie en protocolbeveiliging die NordVPN aanprijst.

Profiteer nu: Hier

IPVanish

Het is de moeite waard om ook eens naar IPVanish te kijken. Hoewel het Netflix niet zal deblokkeren, zal het je horizon openen met een heleboel andere streamingdiensten: Amazon Prime Video, Hulu en vele andere streamingopties op de markt. Je krijgt 256-bit AES-codering terwijl je verbonden bent, SHA512-authenticatie, ondersteuning voor een aantal protocollen en een automatische kill-switch voor het geval je VPN-verbinding wegvalt.

Profiteer nu: Hier

VyprVPN

VyprVPN is ook een andere geweldige VPN. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken: download het naar uw Apple TV, start de app, log in en druk op de knop Verbinden, en u bent klaar om door uw favoriete geografisch beperkte inhoud te bladeren. VyprVPN heeft veel van de beveiliging die de meeste VPN's op deze lijst bieden, dus u kunt er zeker van zijn dat uw verbinding privé en veilig is terwijl u verbonden bent met de VyprVPN-servers. Het is ook beschikbaar op een groot aantal verschillende platforms: Windows, Mac, Android en natuurlijk iOS, zodat je het naar je Apple TV kunt downloaden. Degenen die niet in de technische aspecten van een VPN willen duiken, zullen de eenvoud van Vypr waarderen.

Download het nu: Google Spelen

SterkVPN

Als laatste op onze lijst, maar zeker niet de minste, is StrongVPN. Het deelt veel overeenkomsten met veel van de andere VPN’s op deze lijst, maar een van de gebieden waar StrongVPN echt uitblinkt, is de beveiliging en codering. Geloof het of niet, StrongVPN zal zijn gebruikers daadwerkelijk voorzien van 2048-bit encryptie, waardoor maximale veiligheid wordt geboden tijdens het surfen op internet met deze VPN. Met deze VPN heb je toegang tot al je favoriete regio-vergrendelde streamingdiensten en inhoud, en je zou de video ook moeiteloos moeten kunnen streamen. Ga aan de slag met StrongVPN via de onderstaande link.

Download het nu:iTunes

Uitspraak

Dus welke van deze VPN's is de juiste voor uw Apple TV? Onze twee topfavorieten zijn NordVPN en ExpressVPN – NordVPN is een fenomenale optie vanwege het enorme aantal servers dat ze in hun arsenaal hebben. Dit zorgt ervoor dat u altijd dicht bij hun servers bent, waardoor u een snellere internetverbinding krijgt (aangezien uw apparaat zich dichter bij de server bevindt). ExpressVPN is ook erg fijn omdat hun VPN-servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid, dus terwijl je toegang hebt tot je favoriete geografisch beperkte inhoud op je Apple TV, kun je de inhoud ook streamen zonder enige bufferonderbreking.

ProductMerkNaamPrijs
ExpressVPNExpressVPN - Krijg hier 49% kortingControleer prijs
NordVPNNordVPNControleer prijs

*Als u via links op onze site koopt, kunnen we een partnercommissie verdienen. Voor meer details kunt u terecht op onzePrivacybeleidbladzijde.

5 beste VPN’s voor Apple TV in 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 6222

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.